Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatná akváriová technika
- Riasy nerastu,čistučka voda.
Rýchle presne meranie.
Kópia Eheim
- Výkon
Výborný skimmer za tie peniaze. V 125l akváriu funguje ako ma.
instalacia prebehla ok, az na malu chybicku. pri pripojeni reaktora k zakladni nesedi dobre kontakt. treba ho pritlacit vacsou silou. potom vsetko ok. Docital som sa v recenziach. aj ja som mal tento problem
jednoduche a presne.
- na orientacne a obcasne hrajkanie sa s udajmi v akvariu asi postacuje
- nemeria presne, voci ADWA meracom ke odchylka aj 10%
- vyhotovenie je lacne
- kto chce seriozne meranie kupte si inu znacku a kvalitu
V rovnakom case som mal k dispozicii pozicany merac ADWA, ktory je kvalitou aj presnostou na inej urovni, bohuzial tento je taky lacny ze sa mi ho ani neoplati vratit lebo viac miniem na postovne.
Ak by som sa mal riadit udajmi na meraci, tak tam lejem/sypem zbytocne nieco viacej co potom budem pracne z akvaria odstranovat (pri pouziti vody z RO doplnit mineraly). Ak je ale jediny argument pre nakup cena, tak nie je co riesit, ADWA EC/TDS merac stoji cca 40 EUR.
- funguje dobre
- silný v akváriách <60L
Oplatí sa kúpiť ak je skimmer nevyhnutný pre vaše akvárium.
Ziadny navod v cestine alebo v slovencine, da sa vsak pozriet dake video, nastavil som podla odporucani , do 48 hodin uhyn niekolko rybiek. Dovolat sa niekde na podporu - nemozne !!!!!!
jednoduché čistenie,bez nutnosti vyťahovať celý skimer z akvária, čistí sa len tubus,ktorý je vsunutý do skimera
Funguje skvelé a aj do nana akvária zapadol dobre
Spokojnosť
- Funguje dobre.
- Jednoduché nastavenie
- Funguje výborne. Merala som destilovanu vodu (2) veľké akvarko (380 kvoli velmi tvrdej vode) i rastlinné akvarko (100-200 podľa mnozstva pridanej destil.vody)
- spľňa svoj účel ,spojený s ochladzovačom vody v akváriu,je to dobrá kúpa
- 3v1
výhodná cena
nefunguje
- Funguje
Funguje ako má
- Uvidíme časom.Akvárko je založené nedávno.Zatiaľ prístroj funguje.Snáď bude robiť čo má.
Zobrazujem 1 - 20 zo 122 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...7 Ďalšie »